ETSI - LÖYDÄ

GALLUP - KYSELY - ÄÄNESTYS

Mikä on paras viinirypäle?

Sauvignon Blanc - 11.5%
Riesling - 50%
Cabernet Sauvignon - 15.4%
Malbec - 3.8%
Merlot - 7.7%
Joku muu, mikä? - 11.5%

Otteluennakko SaTo-JyTy

Sarjakärki JyTy SaTon vieraana iltatoripäivän (to 6.6.) ehtoolla kello 19.30. Tervetuloa lauteille! Ja käteistä mukaan makkaran ostoon.

Seitsemän ottelun jälkeen SaTo jatkaa sarjassa edelleen tappiotta. Kahdeksannella kierroksella vastaan tulee sarjakärki ja ehdottomasti suurin nousijasuosikki Jyrkkälän Tykit. Toverit ovat aina syttyneet koviin peleihin ja JyTy-otteluun lähdetäänkin innostuneena. PELIÄ!

SaTolla ja JyTyllä on yhteistä historiaa. Tovereiden ensimmäinen virallinen jalkapallo-ottelu oli Tykkejä vastaan Suomen Cupissa 2007. Silloin tuli selkään mutta moni asia on muuttunut vuosien varrella. Kun joukkueet viimeksi pelasivat samassa sarjassa JyTyn nousukaudella 2011, oli SaTo ainoa joukkue joka onnistui voittamaan turkulaiset. Kolmosen ja Nelosen välissä hissiliikkeessä olleet jyrkkäläläiset tuskin tulevat Saloon Iltatori ja Laku-Tapsan metrilaku mielessä. Odotettavissa onkin kovatasoinen nelosdivarivääntö.

JyTy on ehkä ainoa Nelosen joukkue, jota vastaan SaTo lähtee altavastaajana. Asetelma kuitenkin sopii keltapunaisille - SaTo on muutamassa viime ottelussaan selvästi turhautunut potkiessaan palloa bussin kylkeen. JyTyä vastaan pelivaihde löytynee luonnostaan. Pelin tempo tulee olemaan kova, mikäli pelaajien kondis vain kestää helteellä. Kelin myötä mitelläänkin myös kestävyysominaisuuksista.

 

Seuraa näitä:

  • #10 Goucham "Sale" Salim, taitoniekka joka kotijoukkueen on saatava kuriin. Pistääkö SaTon Sale JyTyn Salen taskuun?
  • #11 Kalle Karhunen 8 maalin mies.Tarjoilu pidettävä minimissä, ettei maalipyssy pääse paikoille.
  • SaTon pelihuumori - Tovereiden on hypättävä satulaan heti alkuvihellyksestä. Maskussa kone ei tahtonut käynnistyä ja turhautumisten myötä energiaa purettiin myös vääriin asioihin. Nyt SaTo on varpaillaan ja valmiina iskemään heti alusta.
  • Erikoistilannepelaaminen - JyTyllä on kikkaboksissa aina muutama viekas erikoistilannekuvio.
  • Kahden vähämaalisen ottelun jälkeen SaTo kaipaa taas onnistumisia. Mielellään laajalla rintamalla, mutta erityisesti kaksikolta M. Saario ja M. Pykäri odotetaan tehoja. Paineet ovat luonnollisesti valtavat!