ETSI - LÖYDÄ

GALLUP - KYSELY - ÄÄNESTYS

Mikä on paras viinirypäle?

Sauvignon Blanc - 11.5%
Riesling - 50%
Cabernet Sauvignon - 15.4%
Malbec - 3.8%
Merlot - 7.7%
Joku muu, mikä? - 11.5%

IBK MedAn ja Salon Tovereiden jalkapallojoukkueet yhdistyvät kaudelle 2015

 

futis 7

Jo viime kaudella joukkueiden välinen yhteistyö oli erittäin tiivistä – ilman farmisopimusta kummankin joukkueen kausi olisi ollut vaarassa jäädä jopa kesken.

Koska joukkueet elivät lähes symbioottisessa suhteessa, oli luonnollista lähteä ratkaisemaan molemmille yhteisiä ongelmia yhteisin voimin. Sekä MedAn, että SaTon organisaatioiden johtohenkilöt näkivät parhaaksi ratkaisuksi fuusion. Päätös yhdistymisestä tehtiin joukkueiden pelaajien siunauksella karinpäivänä, sunnuntaina 11.1.2015.

 


Joukkueiden yhdistyminen ei ollut helppo ratkaisu mutta monella tapaa välttämätön. Vaikka yhdistymiseen liittyy haasteita, voidaan jo nyt todeta, että prosessin lopputuloksena syntyy selvästi elinvoimaisempi ja laajemmat mahdollisuudet omaava joukkue, kuin kumpikaan olisi yksin pystynyt olemaan. Joukkueella onkin erinomainen tilaisuus tehdä välttämättömyydestä hyve.

Moni yhdistymiseen liittyvä yksityiskohta, esimerkiksi joukkueen nimi, on vielä auki. Se on kuitenkin jo päätetty, että yhdistymisestä syntynyt joukkue pelaa Salon Toverit ry:n alaisuudessa nelosdivarissa kaudella 2015. Joukkueen aloituspalaveri on 31.1, jolloin pyritään löytämään ratkaisut kaikkiin avoimiin kysymyksiin. Asioista tiedotetaan heti, kun jotain tiedotettavaa on.