ETSI - LÖYDÄ

GALLUP - KYSELY - ÄÄNESTYS

Mikä on paras viinirypäle?

Sauvignon Blanc - 11.5%
Riesling - 50%
Cabernet Sauvignon - 15.4%
Malbec - 3.8%
Merlot - 7.7%
Joku muu, mikä? - 11.5%

Tipin Tuomio TPK II - SaTo 0-4 (0-3)

http://www.salontoverit.com/images/TipinTuomiot/Tipin%20Tuomio%20TPK-SATO.jpg
Rauhis: Mainiota maalivahtipeliä kauttaaltaan ja se kauden eka nollapeli! Loistavaa jalalla pelaamista sekä mainio preesens vastaantuloissa ja auktoriteettina maalin suulla. Torjuntatehtäviä ei hirveästi kertynyt.

8 1/2

Samuli: Eleetöntä suorittamista laitapakkina. Pelaaminen erittäin helpon näköistä hyökkäys -ja puolustussuuntaan. Pelasi palloa pelaajille jalkaan monipuolisesti ja rauhallisesti. Puolustuspeli uomissaan.

9

Aapo: Jälleen mainiota peliä topparin tontilla. Katkoi, avasi jalalla upeasti, luki peliä hienosti ja pelasi upealla maltilla läpi kamppailun. Vaihtoon tokan puolikkaan alussa kun flunssa vei voimat miehestä.

9

Kalle: Vatsatautinen Sampsa vaihtui Kalleen toisena topparina ja upeasti kulki. Toi uljaan fyysisen preesensin pakkilinjaan. Pääpallot ja kaksinkamppailut kotiin sekä sen lisäksi nopeaa, fiksua ja idearikasta pallonsiirtelyä.

9+

Jukka: Oli täysin kotonaan oikeana pakkina pallollisena ja pallottomana. Osoitti myös hyökkäyspäässä vaarallisuuttaan useaan otteeseen. Tarjoili Martin avausmaalin. Erittäin vahva esitys Jukalta!

9+

Niksu: Toteutti rooliaan eikä sinkoillut keskikentältä pystyjuoksuihin. Energiavarastoa säästyi ja tämä näkyi heti pallollisen pelaamisen tasossa. Vaihtoi pelin painopistettä nopein siirroin läpi ottelun. Dominoi keskikenttää myös kaksinkamppailupelaamisessa katkomalla ja riistämällä pallon joukkueelle lukemattomia kertoja.

9

Niitväli: Toteutti tehtävänsä annettujen ohjeiden mukaisesti. Peli rullasi kuin unelma yhdessä Niksun kanssa pallollisessa ja pallottomassa pelaamisessa. Erittäin väkevää duunia!

9

Daniel: Jälleen maali!! Muuten pelaaminen olikin aika nihkeää. Sai paljon palloja taskuun mutta pallon kontrollointi ja ratkaisut olivat hätäisiä sekä huolimattomia. Ei yksinkertaisesti paras päivä muttei mikään katastrofikaan. Pelin käännöt painottomaan laitaan parasta antia.

7 1/2

Esa: Mad Dog nosti tasoaan muutamista edellisistä peleistä huimasti. Pääsi takaportin kautta avaukseen ja viesti valmennusjohdolle oli selkeä; Still got the Blues! Tuttua rakkikoiramaista kaksinkamppailupelaamisesta, hyvää pallollista peliä ja juonikkuutta vastustajan puolustuspäässä. Palkintona 0-4-maali.

9

Laaksonen: Oli avausjakson hieman ulkona pelistä mutta toisella jaksolla sai homman rullaamaan. Liikkui fiksummin pelattavaksi toisella jaksolla ja pääsi lempipuuhiinsa: kääntymään, haastamaan ja liikuttamaan palloa laidallaan. Vastustajan laitapakki oli koko toisen jakson aivan helisemässä. Armotonta raatamista myös puolustuspelissä koko 90 min!

9

Mara: 2 maalia, mieletön määrä duunia ja pääpallovoittoja. Oli aktiivisella pelipäällä heti ottelun alusta saakka. Haki aktiivisesti palloa pystyyn ja vastaan sekä liikutti pelivälinettä riittävän nopeasti ja fiksusti. Puski komean avausmaalin Jukan keskityksestä. Toisessa osumassaan haastoi röyhkeästi laidalta ja ampui pallon voimalla verkkoon. Ansaittu hattutemppu oli vielä lähellä mutta pusku Jukan maukkaasti tarjoilusta valitettavasti ylärimaan.

9+

Vaihturit..

Kusse: Taitoniekka iskettiin 10-paikalle Randen tilalle. Alku oli hankala sillä haltuunotot ja simppelit syötöt tökkivät. Pääsi kuitenkin pikku hiljaa vähän peliin mukaan ja jakson loppua kohden alkoi näkyä tuttua luovaa Kussea punomassa juonia vastustajan puolustuspakan sekoittamiseksi.  Sarjan vaarallisin vasurikin heilahti mutta vastustajan veska oli kuitenkin tilanteessa mukana. Teki kovaa duunia prässipelissä ylhäällä!

7 1/2

Parru: Samulin tilalle vasemmaksi laitapakiksi tokan jakson alussa. Pelasi pirteästi molempiin suuntiin ja toi nopeat jalkansa väsyttämään vastustajaa entisestään. Pelinavaus tuntui toimivan paremmin vasemmalta kaistalta etenkin keskustaan joita Jani ei hirveästi oikealla pelatessaan juurikaan anna.

8

Hämis: Flunssan uuvuttaman Aapon tilalle toppariksi. Toi heti jämäkän meiningin linjaan ja pääsi hyvin otteluun sisälle muutaman mainion katkon siivittämänä. Puhetta löytyy ja ääni kuului! Pallollisessa pelissä oikeanlaista rauhallisuutta.

8 1/2

Late: Oikeaksi pakiksi Jukan tilalle. Puolustuspeli meni nappiin jonka lisäksi tuki hyökkäyksiä vastustajan päädyssä kun SaTo laittoi sexyvaihteen silmään ja alkoi jauhaa pakkopeliä. Hyvä sisääntulo!

8

Syvve: Jalkaa ja intoa penkiltä! Silmiä hiveleviä kombinaatiopelejä laidalla sekä muutama louhikkokosketus. Intoa piisasi ja sitä on kiva kentän laidalta seurata. Pääsi hyvin peliin mukaan heti kentälle tultuaan.

8