ETSI - LÖYDÄ

GALLUP - KYSELY - ÄÄNESTYS

Mikä on paras viinirypäle?

Sauvignon Blanc - 11.5%
Riesling - 50%
Cabernet Sauvignon - 15.4%
Malbec - 3.8%
Merlot - 7.7%
Joku muu, mikä? - 11.5%

Tipin Tuomio SaTo - LoPS 2-1 (1-1)

 

Klubb: Nyt voi sanoa että voi ottaa vastustajan maalin hieman omaan piikkiinsä. Hautoi palloa hieman liian pitkään ikävin seurauksin. Keräsi kuitenkin itsensä loistavasti kokoon harmittavan takaiskun jälkeen. Torjuntatyöskentely, vastaantulot ja keskityspallot olivat Klubbin heiniä läpi 90 minuuttisen.

7 1/2

Esa: Pelinavaus laitapakkina sakkasi. Pelasi poikkeuksetta palloa samaa ahdasta laitaa pitkin. Lopputuloksena usein menetys. Myös hyökkäyksen tukemisessa ajoitukset pystyyn liian malttamattomia sillä oli pelistä ulkona pallonmenetyksen hetkinä eikä jäänyt syöttöväylää minne pelata. Muuten kovaa raatamista ja taistelua totuttuun tyyliin.

7-

Aapo: Taas upeat otteet puolustuksen sydämessä. Joka osa-alue pelissä kunnossa ja miehestä löytyy todellakin sitä oikeaa mentaliteettia haavoittaa vastustajaa pallollisena sekä pallottomana. Syöttövarmuus ja pelin levittäminen a-luokkaa.

8

Sampsa: Loistavia otteita topparin tontilla. Katkoi paljon palloja ja voitti kaksinkamppailuja sekä piti Aapon kanssa vastustajan kärkiä nuhteessa. Pelinavaamiseen vielä lisää tempoa kun liikutellaan sivuittain. Hyviä pitempiä avauksia maata pitkin laitureille/10:lle/kärjelle.

8

Jukka: Puolustuspeli sujui mallikkaasti mutta pelinavaamisessa ja hyökkäyspään ratkaisuissa parannettavaa osittain vaihtoehtojen puutteen takia. Lähti usein keskittämään vaikeista paikoista pienen prosentin palloa boksiin. Jukalta löytyy visio ja syöttövalikoima parempaan.

7

Tanel: Pyöri ja hyöri keskustassa miten halusi mutta syöttötyöskentelyä olisi voinut hieman nopeuttaa. Myös syöttöjä yläviistoon,kympille taskuun ja haavoittavia kuljetuksia ylöspäin pitäisi tulla enemmän. Malttoi pysyä tontillaan keskustassa ja rouhi antaumuksella palloja omille läpi ottelun. Iski pilkulta kylmän viileästi ottelun avausosuman.

8

Niksu: Kapteeni oli nälkää täynnä ja osoitti sen jokaiselle tänään. Taisteli, raatoi, riisti, repi ja taklasi kaikkea mikä liikkui. Harmi vaan että siinä samassa unohtui oma rooli keskikentällä. Paineli juoksuja pystyyn läpi ottelun jättäen keskikentälle pelinrakenteluun ammottavan aukon.

7+

D: Upea voittomaali vaparista! Muutoin peli oli vaikeaa sillä ei saanut juurikaan palloa taskuun. Parhaat aikaansaannokset kun tiputti alemmas tekemään peliä ja siirsi sieltä pallon laitaan tai pystyviistoon.

8-

Kusse: Ei saanut myöskään palloja hirveästi joka varmasti turhautti. Muutama hyvä vetopaikka mutta tällä kertaa ei onnistunut. Liikkui hyvin pelinrakentelussa pelattavaksi mutta valitettavasti joukkueen pelinrakentelu tökki ja laiturina oli aika vaikea pelata.

7

Mara: Laidasta kärkeen ekalla jaksolla painimaan LoPS-topparien kanssa. Haastoi muutamaan otteeseen vastustajaa mutta peli pysähtyi usein vaihtoehtojen tai suoraviivaisuuden puutteeseen. Ottelun alkuminuuteilla paikka maalintekoon mutta vastustajan veska nappasi laukauksen.

7 1/2

Laaksonen: Siirrettiin kärjestä laitaan kun haluttiin että laidat pystyisivät pitämään palloa laidalla rauhallisemmin. Vaikea peli laitureille kun pelinrakentelu tökki noin pahasti. Aina kun sai pallon oli jatkomahdollisuudet huonot ja vaihtoehdot vähissä.

7+

Vaihturit..

Samuli: Oikeaksi pakiksi tokalla jaksolla. LoPS:n kärki koitti hiillostaa Samulia mutta mitä pidemmälle peli eteni sitä vähemmän loimaalaisveijari pääsi jekuttamaan.

7 1/2

Syvis: Vasemmaksi laitapakiksi. Hyökkäysten tukemisen ajoitukset olivat liian innokkaat sillä näin ollen LoPS:n vastaiskut pääsivät haavoittamaan. Tärkeitä jalkoja vasemmalle kaistalle.

7

Timo: Voimanpesä tuli 10-paikalle operoimaan. Aika vähissä oli pallot mutta saadessaan suojasi hyvin ja pyrki levittämään pelin laitoihin.

7 1/2

Rask: Agressiivinen hyvä sisääntulo. Jokainen tilanne mentiin loppuun asti. Peli oli lähinnä johdon turvaamista joten maalipaikkoja ei siunaantunut.

7+

Juije: Lopussa kehiin ja heti puikot plus passi omil. Tärkeä vaparin kalastelu omassa päädyssä ottelun viimeisellä lisäminuutilla. Kokeneen konnan metkuja!

7+